Beste leden/ ouders van leden,
Aanstaande zaterdag vieren wij de kick-off 2018. Zoals jullie weten wordt er ook een sponsorloop gehouden, een film gekeken en er is chinees buffet.
U kunt zich nog aanmelden via de site om gezellig mee te komen eten! Tijdens de sponsorloop kunt u bij de koffiekraam koffie, thee en warme chocomel halen. Mocht u al een beetje trek hebben dan kunt u hier ook churros halen.
Inline image OWAPstImg623793        Inline image OWAPstImg266594        Inline image OWAPstImg745952
Vanaf 15.00 uur kunt u zich melden bij de aanmeldtafel. Hier krijgen de deelnemers hun stempelkaart EN iedereen die gezellig mee gaat eten een stempel.
Om een beetje comfortabel en relaxt film te kunnen kijken mogen de kinderen een eigen zitzak/ stoel/ lamzac/ berenvel etc mee nemen. Na het aanmelden kunnen zij deze alvast bij het filmgedeelte zetten.
Afbeeldingsresultaat voor lamzac
BELANGRIJK:
Indien er mee gedaan wordt aan de sponsorloop, zou u voor donderdag 18-01-2018 de envelop met het opgehaalde bedrag in willen leveren? Dit zodat wij het eigen bij elkaar verdiende bedrag na de sponsorloop kunnen geven aan uw kind(eren).

Deze kunt u ophalen bij de aanmeldtafel na afloop van de film.